Pilates Reformer

Pilates Reformer tränar vi i unika Reformermaskiner, kontrollerade övningar med konstant motstånd som ger hela kroppen totalträning med styrka, uthållighet, balans och smidighet.

Övningarna genomförs sittande, liggande och stående och kan varieras hur mycket som helst. Reformerträning är optimal styrke-, stabilitets-, och rörlighetsträning för alla, både atleter och otränade.

Pilates Matwork — corestyrka och flexibilitet

Pilates — utvecklad av Joseph Pilates — är ett unikt system för stretching och styrkeövningar för män och kvinnor från 16 till 100. Matwork-övningarna görs på matta. Övningarna stärker och tonar musklerna, förbättrar hållningen, ger flexibilitet och balans. Man behöver inte ha någon förberedande dansträning eller vara flexibel för att njuta av Pilates. Pilatesträning praktiseras idag av många kända personer inom sport och underhållning som t e x Madonna, Tiger Woods, Therese Ahlshammar och Annika Sörenstam.

Genom pilatesträning blir du starkare och smidigare. Träningen kan anpassas utifrån dina förutsättningar. Alla kan träna Pilates oavsett ålder eller träningsvana.

Reformer MIX/ CirkelTRÄNA

Omväxlande arbetar vi med jump board i pilates reformer-maskinerna och omväxlande på matta med redskap. Pulsen kommer definitivt att gå upp! Ett roligt och ombytligt pass i högt tempo!

Funktionell träning med pilatesboll

Vi tränar främst styrka i rörelsekedjor, stora muskelgrupper jobbar tillsammans. Passar alla, då alla övningar och utmaningar kan anpassas till individnivå. Fokus på muskelstyrka och balans.

Fitnessyoga för nybörjare

Fitnessyoga är en dynamisk typ av yoga som passar alla, framför allt nybörjare. Med hjälp av enkla övningar tränas balans, styrka och rörlighet. Andningen hjälper till att hitta lugn och stilla dina tankar.