Deborah

Pilates Matwork

Deborah kommer senast från en tjänst som huvudlärare vid Ballet West Academy i Salt Lake City, USA. Parallellt undervisade hon som lektor vid University of Utah Dance. Deborah har en lång karriär som premiärdansös vid ett stort antal scener runt omkring i Europa och har bland annat dansat med Rudolf Nurejev, Jay Jolley, Reda Sheta och Jonas Kåge. Hon har naturligtvis dansat i de flesta huvudrollerna inom den klassiska balettrepertoaren!

Under sin tid som dansare upptäckte hon Pilatesmetoden och fördjupade sig inom den. Deborah vill ge dig verktyg för att kunna ta hand om dig själv och få en bättre livskvalitet.

”Om vi inte tar hand om våra kroppar är det omöjligt att må bra”

Helena

Pilates Reformer, Reformer MIX & CirkelTRÄNA

 

” -Efter många års arbete som dansare och danspedagog behöver jag nu i mogen ålder ta hand om min kropp. Jag fick upp ögonen för Pilates Reformermetoden och beslöt mig för att sommaren 2016 utbilda mig till instruktör på Stockholms Pilates Center. Eftersom det inte fanns någon Reformerstudio i Dalarna fick jag starta en själv.”

Helena har drivit DANSA! i Falun sedan 2002  och utökade hösten 2017 med TRÄNA! i Falun. Hon har förutom sin utbildning på Balettakademien i Göteborg utbildat sig till Aerobicinstruktör, Zumbainstruktör, Friskvårdsterapeut mm. Helena har över 30 års erfarenhet av undervisning i dans och olika träningsformer. På Helenas klasser är stämningen alltid hög.

 

Olivia

TRÄNA Disco & FysTRÄNA

Olivia har en kandidatexamen i idrott och hälsovetenskap från Idrottstränarprogrammet på högskolan Dalarna. Utöver att vara lärare i disco håller hon i fysträningen under somrarna. Olivia är utbildad i SDO´s steg 1 och 2 Disco.
Hon har själv dansat disco sedan 11-årsåldern och tävlat i Disco under många år. Olivia sprider sin energi och dansglädje och får eleverna att svettas ordentligt under sina lektioner.